20 Temmuz 2014 Pazar

They are my BESTFRIENDS!

Hepimiz aynı tip tasarımlardan, markalardan ve stillerden bıkmış durumdayız, öyle değil mi? Tamamen yaratıcılık eksikliğinden dolayı, global markaların tasarımlarını copy-paste yapmak moda oldu sanki. Tam da Türkiye'ye taze, yeni bir kan gerekiyor derken karşımıza çok başarılı bir marka çıktı: Mybestfriends.

We all sick of all the same designers, brands and styles, right? Just because the lack of  creativity, it becomes a trend that everyday we run into a copy- paste design from a global brand in our malls. Just when we realize that we need a fresh brand and a designer for Turkey, we found out: Mybestfriends.


Aslında onlara yeni demek ne kadar doğru bilemiyorum, bu işe yaklaşık 7 yıl önce başlamışlar ama bu sempatik ikili tasarımlarıyla göz dolduruyor. Belki isimden tanıyamamış olabilirsiniz, ama onlar aslında her yerde; dizilerde, ünlülerin sokak ve gece stillerinde, ödül törenlerinde...

Actually we cannot call them exactly fresh, cuz they've been in this business for 7 years but still these sympatich ladies are so delightful. Maybe you couldn't figure the brand out, but actually they are everywhere; on tv shows, celebs street and night styles and at awards...



Tasarımlarının yanı sıra onlarla ilgili en sevdiğim şey, tasarladıkları kıyafetleri önce kendi üstlerinde denemeleri, amaçları ise kendi zevkleri olan ve sevdikleri şeyleri insanlara ulaştırmak. Üstelik tasarımlarının "zamansız" olduğunu ve hedeflerinin Türkiye sokak stilini geliştirmek olduğunu söylüyorlar. Böyle tasarımcılara her daim ihtiyacımız var, aşağıda sevdiğim birkaç Mybestfriends tasarımını sizlerle paylaştım, uygun bir zamanda alışverişe çıkmak lazım :)

Besides their designs what i like the most about them is they try their designs first on themselves and share them online. Their goal is to design something they like to wear and shape up the Turkish Street style. As you see we need designers like this and i share some of Mybestfriends designs below, lets shop some time :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder