29 Ağustos 2014 Cuma

Dress it, Smell it, Buy it

Parfüm koleksiyonları neredeyse tüm ünlü giyim ve güzellik markalarının sahip olmak istedikleri ve değer verdikleri bir alandır, çünkü hem markalarını hem de tüketicilerinin kişisel tercihlerini yansıtır. Lüks giyim markalarının başını çektiği parfüm sektörüne henüz ilk adımını atan Fossil'in, tüketicisiyle buluşturmayı planladığı özel kokusunu mercek altına alıyoruz.

Perfume collections are the most special areas for the famous clothing and beauty brands, cuz it reflects their brand and also the personality of their customer. Today we're talking about Fossil and their brand new fragrance. It just stepped out to the market, which is ruled by the big luxury brands already.



Fossil, ülkemizde daha çok saatleriyle meşhur olsa da yeni parfüm koleksiyonu ilgi çekeceğe benziyor. Kadın ve erkek için tasarlanan bu ilk koleksiyona ismini Fossil'in kuruluş yılı vermiş. İlk koleksiyon 10 ülkedeki Fossil mağazalarında satışa sunulacakmış. 

Fossil is known by their spectacular watches here in Turkey, but it seems like the new fragrance will be a hit too. The name "1954" comes from the foundation of the brand and there are two fragrances, for men and women. First collection will be on sales only for the 10 country.


Fossil parfüm koleksiyonu oluştururken, müşterisiyle arasında daha samimi bir bağlantı yaratmak için harekete geçmiş. İnsanların kendilerini, aksesuarları ve parfümleri yoluyla dış dünyaya ifade ettikleri düşüncesinden yola çıkmışlar ve onlar için özel olanı yaratmayı hedeflemişler. Büyük markaların rakipleri olduğu düşünülürse, önlerinde uzun bir yol var gibi gözüküyor. Bakalım satışlar neyi gösterecek?

Fossil has decided to create the fragrance collection to make a sincere bound with their customer. They think that people reflects their personality mostly with their accesories and perfumes, so they aimed to create something special for them. As the big brands are the opponents of them, it seems like they have a long road to run. We'll see how the sales go in some time...

Rakiplerine kısaca göz atalım:
Let's see some of the big brands:
DKNY
Marc Jacobs
Prada

Burberry

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder